درباره بازدید علمی دانشجویان صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر از کارخانه تصفیه قند و شکر میبد

به منظور ارتقای دانش عملی و آشنایی با فرآیندهای صنعتی تولید شکر، گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی این دانشگاه از کارخانه تصفیه قند و شکر میبد بازدید کردند. این برنامه علمی که با همت انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه سازماندهی شده بود، با همراهی دکتر محمد وحدتی، استاد برجسته این رشته، برگزار شد.

در طول این بازدید، دانشجویان با مراحل مختلف تولید شکر از چغندر قند، از جمله فرآیندهای فیلتراسیون چندمرحله‌ای، سانتریفیوژ برای جداسازی بلورهای شکر از ملاس، و کنترل کیفی محصول نهایی آشنا شدند. کارشناسان مجرب کارخانه نیز توضیحات جامعی در مورد نحوه بهره‌برداری از دستگاه‌های پیشرفته، رعایت اصول ایمنی و بهداشت صنعتی، استانداردهای نگهداری شکر در انبار، و مدیریت ضایعات و فاضلاب‌های صنعتی ارائه دادند.

این بازدید فرصت ارزشمندی برای دانشجویان بود تا دانش تئوری خود را با مشاهده عملی فرآیندهای صنعتی تکمیل کنند و از نزدیک با چالش‌ها و راهکارهای موجود در صنعت تولید شکر آشنا شوند. دانشگاه علم و هنر همواره تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی بازدیدهای علمی و کارگاه‌های عملی، بستر مناسبی برای رشد و پرورش نیروهای متخصص و کارآمد در حوزه صنایع غذایی فراهم کند.

برگزارکننده: دانشگاه علم و هنر
شروع رویداد: 1404/03/06
پایان رویداد: 1404/03/06

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.7 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: چهار شنبه, 14 خرداد,1404