درباره بازدید علمی دانشجویان صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر از کارخانه کنسرو ماهی مروا مهریز

گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی این دانشگاه با هماهنگی انجمن علمی و همراهی مسعود حبیبی، اساتید دانشگاه، از کارخانه کنسرو ماهی مروا در مهریز بازدید کردند. این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با فرآیندهای صنعتی تولید کنسرو ماهی و افزایش دانش عملی آنان در زمینه صنایع غذایی انجام شد.

در این برنامه، دانشجویان با مراحل مختلف تولید کنسرو ماهی، از جمله پخت اولیه و ثانویه، جداسازی استخوان، پرکردن قوطی‌ها، درب‌بندی، فرآیند اتوکلاو و بسته‌بندی نهایی آشنا شدند. همچنین، نحوه استقرار ماشین‌آلات و تجهیزات خط تولید و استانداردهای نگهداری محصول در انبارها به صورت عملی برای آنان تشریح شد. کارشناسان حاضر در کارخانه نیز توضیحات مفصلی درباره سایر بخش‌های تولیدی و ویژگی‌های محصولات ارائه کردند.

برگزارکننده: دانشگاه علم و هنر
شروع رویداد: 1404/02/27
پایان رویداد: 1404/02/27

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.7 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: چهار شنبه, 14 خرداد,1404