گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی این دانشگاه با هماهنگی انجمن علمی و همراهی مسعود حبیبی، اساتید دانشگاه، از کارخانه کنسرو ماهی مروا در مهریز بازدید کردند. این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با فرآیندهای صنعتی تولید کنسرو ماهی و افزایش دانش عملی آنان در زمینه صنایع غذایی انجام شد.
در این برنامه، دانشجویان با مراحل مختلف تولید کنسرو ماهی، از جمله پخت اولیه و ثانویه، جداسازی استخوان، پرکردن قوطیها، درببندی، فرآیند اتوکلاو و بستهبندی نهایی آشنا شدند. همچنین، نحوه استقرار ماشینآلات و تجهیزات خط تولید و استانداردهای نگهداری محصول در انبارها به صورت عملی برای آنان تشریح شد. کارشناسان حاضر در کارخانه نیز توضیحات مفصلی درباره سایر بخشهای تولیدی و ویژگیهای محصولات ارائه کردند.