درباره طرح‌های جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد؛ الگویی موفق در اشتغال‌زایی و ثروت‌آفرینی

حجت‌الاسلام امین‌الله دادگر، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاددانشگاهی روز گذشته، 29 فرودین‌ماه با حضور در واحد کهگیلویه‌وبویراحمد، از نزدیک در جریان آخرین دستاوردها و فعالیت‌های این واحد قرار گرفت و بر اشتغالزایی از طریق پیوند عمیق علم و صنعت تأکید کرد.

وی با اشاره به جنگ رمضان و تجاوز آمریکایی _ صهیونیستی اظهار کرد: با وجود تلاش‌های دشمنان، جنگ تمام عیار نظامی، شناختی و رسانه‌ای، مردم پای کار بوده و در صحنه حضور دارند و میدان را حمایت کردند و در حمایت از وطن، رهبر معظم انقلاب اسلامی، کشور و پشتوانه نیروهای مسلح حضور فعالانه دارند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاددانشگاهی با بیان اینکه جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی و فرهنگی است، افزود: این نهاد مولود انقلاب، پرکننده خلأهای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی است. باید مدیریت جهادی به‌خوبی تبیین شود، جهاددانشگاهی یکی از مصادیق این نوع مدیریت است.

حجت‌الاسلام دادگر بیان کرد: رویکرد این نهاد توجه به اجرای طرح‌ها و پروژه‌هایی است که متناسب با رسالت ذاتی جهاددانشگاهی باشند و بتوانند در حوزه مشخصی ارتقای علمی و فناوری و توسعه کشور را تضمین کنند. با توجه به استعدادها و پتانسیل‌های کهگیلویه‌وبویراحمد در خصوص گیاهان دارویی و گیاهان دارویی منحصر به فرد، در این استان می‌توان شهرک گیاهان دارویی جنوب کشور را ایجاد و راه‌اندازی کرد.

وی تصریح کرد: این استان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مختلفی از جمله نفت و گاز، گردشگری، صنایع دستی، کشاورزی و گیاهان دارویی است که این نهاد می‌تواند در این زمینه برای پرکردن خلأهای مربوطه گام‌های مؤثر و مثبتی بردارد. ساز و کارها و تلاش‌های لازم برای تبدیل جهاددانشگاهی واحد این به سازمان فراهم شود. دنبال و پیگیری خواهد شد که در راستای حمایت از مناطق کم برخوردار و محروم از طرح‌های جهاد دانشگاهی استان حمایت و کمک لازم صورت گیرد و نسبت به این واحد و استان توجه ویژه شود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاددانشگاهی با تقدیر از روحیه جهادی حاکم بر این مجموعه، اضافه کرد: طرح‌های در حال اجرای این واحد بسیار استراتژیک، مهم و گره‌گشا هستند. ویژگی بارز این فعالیت‌ها، پیوند عمیق میان علم و صنعت است که مستقیماً به اشتغال‌زایی پایدار، تولید غذای سالم و اورگانیک و ارزآوری و اشتغال و توسعه و حذف استفاده از آفت کش‌ها و آنتی بیوتیک‌های شیمیایی منجر خواهد شد. این دستاوردها نشان‌دهنده توانمندی جوانان متخصص در این خطه است و می‌تواند الگویی برای سایر واحدها در سراسر کشور باشد.

همچنین، عیسی فتحی، سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در ادامه این نشست گفت: جهاددانشگاهی استان در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، تجاری سازی و اشتغال و آزمون‌های استخدامی فعالیت دارد. در حوزه فرهنگی در تلاش هستیم خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا را در این استان تقویت و فعال‌تر کنیم و مرکز ایسپا، سازمان انتشارات و سازمان دانشجویان را در این استان ایجاد و راه‌اندازی کنیم.

وی بیان کرد: در حوزه پژوهشی نیز طرح تولید آفت کش‌ها و آنتی بیوتیک‌های گیاه پایه را در شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران در دست ساخت داریم که در اولویت کار خود قرار دادیم و با تلاش‌های صورت گرفته که چند ماه اخیر عملیات اجرایی این پروژه فناورانه نسبت به گذشته تسریع پیدا کرده و فعال تر شده است البته برای تکمیل و بهره برداری نیازمند اعتبار است.

سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه‌وبویراحمد تصریح کرد: جهاددانشگاهی معمولا به رفع خلأ و کارهای بر زمین مانده ورود می‌کند که یکی از خلأهای استان در زمینه آزمایشگاه ژنتیک است و این واحد در تلاش است تا مرکز چند منظوره آزمایشگاه ژنتیک را ایجاد و راه‌اندازی کند و برای بهره‌برداری از این پروژه مهم نیاز به حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار داریم.

فتحی در پایان گفت: درب جهاددانشگاهی استان به روی دانشگاهیان و دانشجویان باز است. این واحد آماده همکاری و تعامل با همه دستگاه‌ها، سازمان‌ها، ادارات و نهادهای مختلف دولتی و خصوصی و دانشگاه‌ها در زمینه های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی است.

برگزارکننده: جهاددانشگاهی واحد كهكيلويه و بويراحمد
شروع رویداد: 1405/01/29
پایان رویداد: 1405/01/29

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2026 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.31 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: سه شنبه, 05 خرداد,1405