درباره نشست نقد و بررسی کتاب حوزه علوم انسانی با نام" فصل سخن "

نشست نقد و بررسی کتب حوزه علوم انسانی با نام فصل سخن که سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان گلستان میزبان برگزاری آن می باشد، این بار پیرامون یکی از آثار استاد بزرگ فلسفه و معلم اسلامی شهید مطهری  
در این نشست قرار است دانشجویان به همراه اساتید گرامی دانشگاهی استان گلستان به بحث، نقد و بررسی کتاب انسان در قرآن از شهید مطهری بپردازند و پیرامون این اثر نظرات خود را بیان کنند . 
این نشست در تاریخ 2 شهریور 1400 روز سه شنبه ساعت 11 در سامانه امجد جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد . 

آدرس سامانه امجد

amjad.jde.ir/gs

نام جلسه:نشست نقد بررسی کتاب انسان در قرآن

نام و نام خانوادگی:  نام و نام خانوادگی بصورت کامل نوشته شود.

رمز عبور افراد شرکت کننده:12345

اخبار
نشست نقد و بررسی کتاب انسان در قرآن با محوریت سری برنامه های اجرایی "فصل سخن " در تاریخ 2 شهریور 1400 ساعت 11 صبح آغاز گردید . این برنامه که توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان گلستان با همکاری سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و دانشگاه گلستان برگزار شد ، بیش از 120 نفر شرکت کننده داشت . در این برنامه ابتدا دکتر مصیب عباسی مطالبی را پیرامون آشنایی دانشجویان با آثار شهید مطهری ایراد کرده و سپس به ارائه مطالبی در خصوص اختیارات انسان از دیدگاه قران ادامه دادند . در ادامه برنامه حجت الاسلام والمسلمین حسنعلی سلمانیان با بیان یکسری مفاهیم عمیق توانمندی انسان از دید قرآن و بحث اجمالی پیرامون قضا و قدر الهی به بحث خود پایان دادند . در این برنامه دانشجویان استان گلستان و بیش از 5 استان حضور فعال داشته اند .
شنبه, 06 شهریور,1400
معرفی افراد
دکتر مصیب عباسی
دکتر مصیب عباسی
عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه گلستان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سلمانیان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سلمانیان
عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه گلستان
برگزارکننده: جهاددانشگاهی واحد گلستان
شروع رویداد: 1400/6/2
پایان رویداد: 1400/6/2

QRCode رویداد
نظر شما در خصوص رویداد
تماس با ما

در صورت بروز هر گونه مشکل با شماره 09223779061 تماس حاصل بفرمایید . 

ثبت نظر در خصوص رویداد
متن پیام
ثبت نظر
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2022 - All rights reserved.