درباره کارگاه آموزشی مجازی «خبرنویسی در نشریات دانشجویی»

 

جامعه امروز ما به هر دو شاخصه تخصص و تعهد و آموزش و پرورش نیاز دارد چراکه این شاخصه‌ها انسانِ شایسته می‌سازد و فضای مجازی بر سبک زندگی اثرگذار است، سواد رسانه صرفاً در فضای مجازی خلاصه نمی‌شود و ضرورت جامعه بشری است.

 

امروزه حضور رسانه‌ها به طور ناخودآگاه بر سواد رسانه‌ای مردم تاثیر می‌گذارد و با اعتماد به این رسانه ها، روابط اجتماعی محکم و صلح‌آمیز حفظ می‌شود که این‌ها به نوبه خود، پایه و اساس رفتار‌های جمعی و همکاری‌های سازنده است.

 

 نکته قابل توجه در سواد رسانه‌ای تصریح کرد: سواد رسانه‌ای در توسعه اجتماعی با افزایش نفوذ اینترنت و گسترش فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی در کشور‌های مختلف جهان برابر نیست.

 

 تجهیز شدن به علم و مهارت سواد رسانه ای، امروزه یکی از اصلی‌ترین نیاز‌ها و الزامات هر جامعه‌ای به خصوص جامعه ما محسوب می‌شود، اظهار کرد: سه نهادی که به طور جدی در این باره تأثیرگذار و دخیل هستند، نهاد خانواده، نهاد دین و نهاد حاکمیت است، منتهای مراتب با توجه به اهمیت نهاد خانواده، هر طرح و برنامه‌ای به منظور تعمیق و توسعه سواد رسانه‌ای در جامعه باید با محوریت فرهنگ و آموزش‌های مرتبط با این عرصه‌ها باشد.

 

برگزارکننده: جهاددانشگاهی واحد اردبيل
شروع رویداد: 1399/9/5
پایان رویداد: 1399/9/5

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.137.170.183 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: جمعه, 07 اردیبهشت,1403