درباره آنچه از خوراکی‌ها نمی‌دانیم

امروزه، با توجه به استقبال مردم از علوم مربوط به حوزه سلامت روان و روی آوردن آن‌ها به درمان‌های روان‌شناختی، علم روان‌شناسی به مثابه علمی کاربردی، در میان مردم جایگاه مهم و پررنگی پیدا کرده‌است. 

اما آنچه در این‌بین توسط عامه مردم نادیده انگاشته می‌شود، نقش تغذیه در درمان یا تشدید اختلالات خلقی و تاثیر دوسویه عوامل روان‌شناختی و خورد و خوراک بر یک‌دیگر است. تاکید بیش‌ از اندازه بر عوامل شناختی و محیطی در نهایت منجر به استنادهای نادرست و عدم توجه به عوامل فیزیولوژیک می‌شود، این در حالی ا‌ست که عوامل فیزیولوژیک و عوامل شناختی به یک‌اندازه بر سلامت روان اثر گذار هستند.
 به طور مثال، کمبود برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی در بروز و یا تشدید بیماری‌های روحی از جمله افسردگی، اضطراب، اختلالات شخصیت، اختلالات شناختی و مشکلات رفتاری نقش دارد. بنابراین داشتن یک رژیم غذایی مناسب که تامین‌کننده نیاز بدن به تمام مواد مغذی باشد، موجب تسریع روند بهبود بیماری‌های روانی و پیش‌گیری از ابتلای به آن‌ها می‌شود.

برنامه (آنچه از خوراکی‌ها نمی‌دانیم)، به منظور تاکید بر ارتباط تنگاتنگ عوامل جسمی و روانی بر یک‌دیگر، به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در تاریخ 03/06/1400، به صورت لایو اینستاگرامی پخش خواهد شد.

 

اخبار
افزایش آگاهی در زمینه تاثیر دوسویه عوامل روان‌شناختی و خورد و خوراک بر یک‌دیگر
پنجشنبه, 11 شهریور,1400
برگزارکننده: جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی
شروع رویداد: 1400/6/3
پایان رویداد: 1400/6/3

QRCode رویداد
نظر شما در خصوص رویداد
تماس با ما

شماره تماس دفتر مرکزی سازمان دانش‌جویان جهادددانشگاهی خراسان‌رضوی : 

051-31997333

آدرس : 

بزرگراه آزادی ،  پردیس دانشگاه فردوسی ، ساختمان معاونت فرهنگی‌جهاددانشگاهی مرکزی

ثبت نظر در خصوص رویداد
متن پیام
ثبت نظر
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 18.97.14.84 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Unknown تاریخ مشاهده: چهار شنبه, 14 آذر,1403