فن فرهنگ این دوره با توجه به درخواست دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته شیمی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی با بازدید از کارخانه پلی رزین به صورت استاد محور انجام خواهد شد.
شرکت پلی رزین بعنوان یکی از بزرگترین کارخانجات تولید رزین در منطقه خاورمیانه، با بهره گیری از دانش روز دنیا در صنعت رنگ و رزین و استفاده از نوآوری و خلاقیت دانش آموختگان برتر دانشگاه ها، موفق به تولید انواع رزینهای پرمصرف صنایع رنگسازی، ازجمله رنگهای پودری، رنگ های خودرویی(OEM)، پوششهای صنعتی، پوششهای تعمیراتی خودرویی و … با کیفیت بالا در حد استانداردهای جهانی شده است.
این اردو به درخواست دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ شیمی پلیمر از دانشکدۀ علوم شیمی و نفت دانشگاه شهید بهشتی و با پیگیریها و نامهنگاریهای معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت تا با یکی از صنایع مربوط به رشتۀ تحصیلی دانشجویان متقاضی، بیشتر آشنا شوند و دستگاههای صنعتی، فضای کار صنعتی، فضای کار آزمایشگاه با هدف کار صنعتی، نحوه کار، ظرفیتها و موقعیتهای مختلف را بیشتر درک و لمس کنند. در این بازدید، دانشجویان از دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بودند و استاد راهنما و همراه، دکتر احسان چهرازی، استاد شیمی پلیمر دانشگاه شهید بهشتی بودند.
در ابتدا با حضور در سالن کنفرانس شرکت پلی رزین، مسئولین بخشهای مختلف کارخانه مانند مدیر بازرگانی، مدیر تحقیق و توسعه، مدیر تولید و... با ایراد سخنرانی به توضیح چیستی و چگونگی کار این شرکت، از دیروز تا امروز و نیز چشمانداز و برنامههایشان برای آینده پرداختند و سپس به پرسشهای دانشجویان پاسخ دادند.
پس از پذیرایی، به بازدید از بخشهای مختلف این شرکت پرداخته شد. بخشهایی چون انبار محصولات و انبار مواد اولیه که با توجه به نوع مواد هر کدام نیازمند رعایت استانداردهایی مخصوص بود. بخشهای دیگر شامل مراحل مختلف تولید رزینها، رنگها، پوششها و... کنترل و تولید برق و انرژی، پسماند و... بود. آخرین بخشی که مورد بازدید قرار گرفت، آزمایشگاههای تحقیق و توسعه و فضای پایلوت (شبیهسازی کارخانه با مقیاس کوچک) بود. نکتۀ قابل توجه هر بخش از بازدید دانشجویان، همراهی مدیران کارخانه و آمادگی آنها برای توضیح کامل و پاسخ به پرسشهای دانشجویان بود که در این میان پیشنهادهای دانشجویان نیز تا حد ممکن مورد بررسی و کنکاش قرار گرفت. دانشجویان متوجه این بودند که در صنایع مختلف، بیشتر از مهندسان پلیمر و مهندسان شیمی بهره گرفته میشود تا شیمیدانان و شیمیدانان پلیمر، منتهی با این حال با نشان دادن تواناییهای متفاوت خود سعی در ترغیب مدیران این شرکت در به کارگیری از ایدههایی با نگرش شیمیستی داشتند و به نوعی داد و ستد اطلاعات و آموزش، دو سویه بود و ارتباطی زیبا میان مدیران شرکت و بازدیدکنندگان شکل گرفت.