درباره بازدید دانشجویان رشته صنایع غذایی از کارخانه نشاط‌آور یزد: آشنایی با فرآیندهای تولید و استانداردهای کیفی صنعت غذایی

هدف از این بازدید، آشنایی بیشتر دانشجویان با فرآیندهای صنعتی و تولیدی در صنعت غذایی و فراهم آوردن فرصتی برای درک بهتر مطالب تئوری بود که در کلاس‌های درسی آموزش داده می‌شود. دانشجویان در این بازدید با اصول تولید در صنعت غذایی و نحوه استقرار دستگاه‌ها و ماشین‌آلات در خطوط تولید آشنا شدند. کارشناسان و متخصصان کارخانه در هر بخش، به‌طور مفصل در خصوص نحوه عملکرد دستگاه‌ها، فرآیندهای تولید، استانداردهای کیفی و نحوه کنترل کیفیت محصولات توضیحات جامع و کاربردی ارائه دادند.

دانشجویان همچنین با تجهیزات مختلف مورد استفاده در فرآیندهای تولید و بسته‌بندی آشنا شدند و نحوه آزمایشات مختلف برای ارزیابی کیفیت مواد اولیه و محصول نهایی را از نزدیک مشاهده کردند. این توضیحات به‌ویژه در زمینه تست‌های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی محصولات، برای دانشجویان بسیار مفید و آموزنده بود.

برگزارکننده: دانشگاه علم و هنر
شروع رویداد: 1403/08/19
پایان رویداد: 1403/08/19

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.145.167.178 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: دوشنبه, 29 اردیبهشت,1404