درباره بازدید آموزشی دانشجویان رشته مهندسی صنایع غذایی از کارخانه‌های آرد سعادت یزد و بیسکویت فرجامی تفت

در نخستین مرحله، دانشجویان از کارخانه آرد سعادت یزد دیدن کردند. در این بازدید، کل مراحل تولید آرد از زمان ورود گندم به کارخانه تا تولید نهایی و عرضه به بازار، به‌صورت دقیق توسط کارشناسان کارخانه توضیح داده شد. دانشجویان با فرآیندهای دریافت و غربال‌گری گندم، سیستم بوجاری و شن‌گیری، نم‌زنی و مشروط کردن گندم و در نهایت آسیاب و بسته‌بندی آرد آشنا شدند.

این بازدید فرصت مغتنمی برای دانشجویان بود تا از نزدیک با عملکرد دستگاه‌ها، استانداردهای مورد نیاز در تولید آرد، و همچنین اهمیت کنترل کیفیت در هر مرحله از فرآیند تولید آشنا شوند.

در ادامه، دانشجویان از کارخانه بیسکویت فرجامی تفت بازدید کردند. این کارخانه یکی از مجموعه‌های فعال در حوزه تولید انواع بیسکویت، ویفر و محصولات مرتبط با طعم‌ها و ویژگی‌های متنوع است. در این بازدید، دانشجویان با مراحل تولید بیسکویت از آماده‌سازی مواد اولیه تا پخت، استقرار دستگاه‌ها، بسته‌بندی و انبارداری آشنا شدند.

برگزارکننده: دانشگاه علم و هنر
شروع رویداد: 1403/09/25
پایان رویداد: 1403/09/25

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.192 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: شنبه, 10 خرداد,1404