درباره ( ایران مرز پرگوهر)

در راستای تحقق یکی از اهداف اصلی تعلیم و تربیت دانشگاهی که همانا آشنایی دانشجویان با صنعت و کارهای اجرایی می‌باشد، در تاریخ 30 بهمن 1401 تعداد 50نفر از دانشجویان دانشگاه قم و دانشاه حضرت معصومه از دانشجویان رشته های مختلف در راستای طرح ملی ایران مرز پرگهر به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و با همکاری انجمن علمی مدیریت صنعتی به بازدید از شرکت صنایع شیر ویژه (حلیب) اعزام شدند.

شرکت لبنیات حلیب واحد تولیدی ویژه را در پاییز سال 1383 تاسیس کرده. در ابتدا با تولید فرآورده های لبنی چون شیر پاکتی پاستوریزه،ماست پاستوریزه پرچرب،دوغ پاکتی و دوغ بطری فعالیت خود را آغاز نموده و تا به امروز کالاهایی چون خامه صبحانه، پنیر، ماست موسیر، ماست خامه ای، ماست همزده، شیر بطری کم چرب و شیر بطری پرچرب، شیر های طعم داری چون شیرکاکائو، شیر موز و شیر عسل را به سبد تولید خود اضافه کرده است. و هم اکنون نیز در مساحتی بالغ بر 22000 مترمربع قادر به تولید 150 تن محصول در روز می باشد. این شرکت با پیاده سازی سیستم ایزو 22000 ، سیستم ایمنی مواد غذایی و ایزو 9001 و دریافت گواهی از شرکت SGS سوئیس و اخذ استاندارد ملی ایران در تلاش است که هر روز بیشتر از دیروز بر کیفیت کار خویش بیافزاید. در این راستا به افتخاراتی چون کارآفرین برتر، واحد نمونه صنایع تبدیلی ، شرکت تعاونی برتر و واحد نمونه سازمان استاندارد نیز دست یافته است.

 

در این رویداد، ابتدا دانشجویان با تاریخچه شرکت آشنا شدند و از خط های استریل و پاستوریزه بازدید کردند. مدیر کارخانه، آقای مهندس عزیزی درباره مراحل مختلف تولید اطلاعاتی ارائه کردند. شیر وارد شده به کارخانه ابتدا مورد آزمایش‌های شیمیایی و میکروبی قرار می‌گیرد و شیر تایید شده وارد مخازن استیل و پاستوریزه می‌شود. سپس تحت دمای 80 الی 90 درجه بخار قرار می‌گیرد و بعد از آن با استفاده از آب صفر درجه بصورت غیر مستقیم دمای آن کاهش می‌یابد و شیر آماده تبدیل شدن به ماست می‌شود. سپس شیر و ماست تولید شده مستقیما و بصورت تمام اتوماتیک در اوزان مختلف بسته‌بندی می‌شوند. سایر محصولات پاستوریزه و با تاریخ انقضا محدود نیز بنابر سفارش در خطوط تولید می‌شود. مسئول کنترل کیفی موظف است از ابتدا تا انتهای خط تولید را نمونه برداری و آزمایش کند و اگر مورد تایید بود به بازار عرضه می‌شود. سپس دانشجویان از سالن استریل مربوط به محصولات فرادما و فراورده های لبنی مانند انواع شیرهای طمع‌دار بازدید کردند. هر محصولی قبل از بسته بندی در دستگاه UHD تحت دمای 140 درجه استریل می‌شود و تمامی میکروب‌های از بین می‌رود. سپس توسط دستگاه‌های فیلر بسته بندی میشود. 

برگزارکننده: جهاددانشگاهی واحد قم
شروع رویداد: 1401/11/30
پایان رویداد: 1401/11/30

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.128.199.162 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: سه شنبه, 18 اردیبهشت,1403