برگزاری کارگاه آموزشی کمک‌های اولیه برای خبرنگاران در جهاددانشگاهی قزوین

سه شنبه, 05 آبان,1405

برگزاری کارگاه آموزشی کمک‌های اولیه برای خبرنگاران در جهاددانشگاهی قزوین

کارگاه آموزشی کمک‌های اولیه برای خبرنگاران در سه جلسه در روزهای 19 فروردین، 9 و 12 اردیبهشت در مرکز آموزش جهاددانشگاهی استان قزوین با تدریس اعظم سلیمانی برگزار شد.

در بخش اول این  کارگاه سرفصل‌هایی همچون ارزیابی علائم حیاتی و سطح هوشیاری، پانسمان، بانداژ و مدیریت زخم‌ها، احیای قلبی ریوی و مدیریت خفگی، کنترل خون‌ریزی و استفاده از تورنیکه، برخورد با شکستگی‌ها و جسم خارجی، اصول پناه‌گیری و ایمنی در بحران ارائه شد.

در بخش دوم کارگاه نیز خبرنگاران با مبحث تزریقات آشنا شدند؛ تزریق عضلانی، وریدی، رگ‌گیری و استفاده از آنژیوکت از جمله مواردی بود که توسط استاد کارگاه تدریس شد و خبرنگاران در جلسه پایانی به صورت عملی روی مولاژ موارد آموزش داده شده را تمرین کردند.

 

 

انتهای پیام

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2026 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.217.88 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: سه شنبه, 05 آبان,1405