اولین جلسه کانون سلامت

دوشنبه, 04 آبان,1405

اولین جلسه کانون سلامت

اولین جلسه کانون سلامت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با هدف برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های آتی و بررسی برنامه‌های پیشنهادی ترم جاری برگزار شد و زهرا مظلومی به‌عنوان دبیر این کانون انتخاب شد.

 

اولین جلسه کانون سلامت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان روز شنبه برگزار شد.

 

در این جلسه، رأی‌گیری برای انتخاب دبیر کانون انجام گرفت و زهرا مظلومی به‌عنوان دبیر کانون سلامت انتخاب شد. همچنین اعضای کانون به تبادل نظر درباره طرح‌ها، ایده‌ها و برنامه‌های پیشنهادی برای اجرا در ترم جاری پرداختند و راهکارهای توسعه فعالیت‌های کانون در حوزه سلامت را بررسی کردند. این جلسه با هدف برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های آتی کانون و زمینه‌سازی برای اجرای برنامه‌های مؤثر در حوزه سلامت برگزار شد.

 

لازم به ذکر است برگزاری فرآیند انتخابات شورای کانون با اعلام نامزدی دانشجویان علاقمند به حضور در شورای کانون و برگزاری انتخابات در نهایت انتخاب شورای کانون در مهرماه سال جاری برگزار گردید.

 

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2026 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.105 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: دوشنبه, 04 آبان,1405