روز پنجم ماه مبارک رمضان، آیه پنجم

دوشنبه, 05 مرداد,1405

روز پنجم ماه مبارک رمضان،  آیه پنجم

💎 طرح زندگی با آیه‌ها

 

روز پنجم ماه مبارک رمضان،  آیه پنجم، جزء پنجم

 

📖   منافقان می‌خواهند خدا را فریب دهند

إِنَّ الْمُنافِقينَ يُخادِعُونَ اللَّهَ وَ...... (142)

 

🔖همانا منافقان با خدا نیرنگ می‌کنند در حالی که خداست که آنها را فریب می دهد و زمانی‌که به نماز می‌ایستند با حالت کسالت می‌ایستند و چون در انظار مردم نماز می‌خوانند ریا می‌کنند و خدا را جز اندکی یاد نمی‌نمایند.

 

📍سوره‌ی مبارک نساء، آیه‌ی142

 

📌 ریاکار در روز قیامت به چهار اسم خوانده می‌شود و به او می‌گویند: ای کافر، ای فاجر، ای حقه باز، ای زیانکار، عملت تباه شد و مزدت از بین رفت و امروز پاداشی نداری. اینکه پاداشت را از کسانی طلب کن که عملت را برای خوشایند آنان انجام دادی.»

از امام علی (ع) روایت شده است :«کسی که خداوند را در خلوت و نهانی یاد کند، خدا را بسیار یاد کرده است. آری منافقان خدا را آشکارا یاد می‌کنند؛ ولی در خلوت به یاد او نمی‌افتند. به این جهت خداوند درباره آنها می‌فرماید: در برابر مردم ریا می‌کنند و خدا را جز اندکی یاد نمی‌کنند.»

 

قرآن حکیم و شرح آیات منتخب

ترجمه: حضرت آیه الله مکارم شیرازی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2026 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.62 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: دوشنبه, 05 مرداد,1405