نخستین دوره مسابقات دومینو جام وطن استان هرمزگان

شنبه, 18 بهمن,1404

نخستین دوره مسابقات دومینو جام وطن استان هرمزگان

تیم آترین قهرمان نخستین دوره مسابقات دومینو جام وطن استان هرمزگان شد

به گزارش روابط عمومی کمیته دومینو استان هرمزگان، نخستین دوره مسابقات دومینو جام وطن(بخش تیمی) استان هرمزگان به مناسبت نیمه شعبان و آغاز دههٔ فجر انقلاب اسلامی روز پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه در سالن مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار شد. 

صادق یوسفی‌یگانه رئیس کمیته دومینو استان هرمزگان با اشاره به برگزاری نخستین دوره مسابقات دومینو جام وطن(بخش تیمی) استان هرمزگان گفت:

نخستین دوره مسابقات دومینو جام وطن استان هرمزگان با شرکت ۵ تیم آترین(احمد دریس سیدی و حمید کشوری)، پرسپولیس(حسن جعفری و عمادالدین جعفری)، تراکتور(حمید نامی و بردیا دامیار)، قطار دومینو(زهرا عالی پور و محمدمهدی رنجبری) و خطر(محمدمهدی کرامتی و علیرضا کمیلی) به صورت دوره ای و در ۴ دور برگزار شد که تیم آترین با ۴ پیروزی متوالی بر سکوی قهرمانی ایستاد، تیم پرسپولیس با ۲ برد و ۲ باخت بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد و تیم تراکتور با همین نتیجه و تفاضل امتیازی کمتر در جایگاه سوم این دوره از مسابقات قرار گرفت. 

یادآور می شود تیم قطار دومینو متشکل از زهرا عالی پور و محمدمهدی کرامتی به عنوان فنی ترین تیم این دوره از مسابقات معرفی شدند. 

در پایان با اهدای جام قهرمانی به اعضای تیم آترین و جایزه نقدی از برگزیدگان این رقابت‌ها  تقدیر گردید.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2026 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.118 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: یکشنبه, 19 بهمن,1404