مراسم بزرگداشت شهدای ۲۷ دی سال ۱۳۶۵ دانشگاه تبریز

دوشنبه, 06 بهمن,1404

مراسم بزرگداشت شهدای ۲۷ دی سال ۱۳۶۵ دانشگاه تبریز

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا:

دشمن به خوبی می‌داند که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی ایران را ساقط کند

دشمن به خوبی می‌داند که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی ایران را ساقط کند

ایسنا/آذربایجان شرقی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا گفت: امروز دشمن می‌داند که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی را ساقط کند مگر اینکه دل‌ها را تغییر دهد چرا که مردم عاشق این نظام هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نجفقلی سرایی روز چهارشنبه ۲۴ دی در مراسم بزرگداشت شهدای ۲۷ دی سال ۱۳۶۵ دانشگاه تبریز افزود: روشنگری، جهاد تبیین و آگاهی بسیار مهم است، در طول هشت سال دفاع مقدس دشمن هرچیزی که طراحی کرد نتیجه نداد، اگر عاشورا یک روز بود دشمن سال‌هاست این عاشورا را برای نظام ما تحمیل می‌کند.

وی با بیان اینکه تلاش جوانان و نوجوانی که در اوج غربت و تنهایی با دشمن جنگیدند باید برای نسل امروز تبیین شود، ادامه داد: تمام امکانات عالم در اختیار دشمن بود دانشجویان در دانشگاه تبریز خمپاره می‌ساختند که استاندارد نبود ولی برای چند روز هم که بود کار می‌کرد.

دشمن به خوبی می‌داند که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی را ساقط کند

وی افزود: ما از قلت به کثرت دست پیدا کردیم، روی زمین، غریب بودیم اما پرقدرت مقابل دشمن ایستادیم. در طول ۴۷ سال گذشته، دشمن به دنبال گسست رابطه میان امت با امام است که نمی‌تواند.

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی هیچ موقع دنبال متقاعد کردن نبودن بلکه دنبال معتقد کردن بود، گفت: در این زمان باید به تقویت انسان‌های بزرگ بیاندیشیم تا در مقابل قدرت‌های بزرگ بایستند همانند کسانی که در هشت سال جنگ تحمیلی ایستادند. 

وی با بیان اینکه امام و این انقلاب معجزه بزرگی را ایجاد کردند، افزود: مسئولان باید با مردم سخن بگویند، نقد هم بشوند اشکال ندارد، مگر مدعی نیستیم که نوکر مردم هستیم پس اگر فحش هم شنیدیم باز هم نباید اخم به ابرو بیاوریم.

وی ادامه داد: دشمن فهمیده که نمی‌تواند حتی یک وجب از خاک این کشور را تصرف کند، امروز جوانان ما در نیروی هوا فضا با استعداد درخشان خود موشک‌هایی طراحی می‌کنند که دشمن را نابود کند در حالی که هیچکس به ما طرح و ایده نداده است.

وی اظهار کرد: امت بی امام حیات نخواهد داشت و امام هم بی امت، اقتدار نخواهد داشت و امروز اقتدار امام ما، مردم هستند.

دشمن به خوبی می‌داند که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی را ساقط کند

توطئه‌های دشمنان هر روز رنگ دیگری می‌گیرد

رئیس دانشگاه تبریز نیز با اشاره به اتفاقات اخیر گفت: این حرکت اول دشمن نبوده و حرکت آخر هم نیست، توطئه‌ دشمنان هر روز رنگ دیگری می گیرد که در این برهه بسیار مهم باید هوشیار باشیم.

محمدتقی اعلمی افزود: دانشگاه تبریز از ابتدای انقلاب در شکل گیری و تداوم انقلاب نقش اساسی را داشته و در همه برهه‌ها توانسته دین خود را نسبت به انقلاب ادا کند.

وی با بیان اینکه در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۵۷ دانشگاه تبریز، سه شهید را در صحن دانشگاه تقدیم انقلاب کرده است، گفت: در طول دوران دفاع مقدس، دانشگاه تبریز جزو دانشگاه‌هایی بود که به طور مستقیم از لحاظ رزمی، مهندسی و پشتیبانی در خدمت جنگ بود، در اکثر رشته‌های تخصصی در لشکر عاشورا دانشجویان دانشگاه تبریز حضور فعال داشتند.

وی ادامه داد: تیپ ذوالفقار که فعالیت مربوط به دیده‌بانی و محاسبات را بر عهده داشت به دست دانشجویان دانشگاه تبریز اداره می‌شد. 

اعلمی خاطرنشان کرد: این دانشگاه در سال ۱۳۶۵ به طور مستقیم وارد پشتیبانی از جبهه شد و با راه اندازی صنایع خودکفایی در تبریز، در قسمتی از دانشگاه خط تولید خمپاره ۱۲۰ راه‌اندازی شد.

و با بیان اینکه دشمن بعثی بعد از این حرکت دانشگاه را مورد جمله وحشیانه قرار داد، گفت: در این حمله سه نقطه از دانشگاه را مورد اصابت قرار دادند و ۲۲ نفر از دانشجویان به مقام شهادت نائل آمدند.

رئیس دانشگاه تبریز اظهار کرد: فعالیت این دانشجویان هیچ لطمه‌ای به فعالیت آموزشی آنها وارد نکرد بلکه از ساعت ۱۶ تا پاسی از شب به فعالیت خود ادامه می‌دادند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی از همان روز اول مورد کینه استکبار جهانی بوده، یادآور شد: در طی سال‌های متمادی شاهد مقابله دشمنان به طور مستقیم و غیرمستقیم با این نظام بودیم که در همه صحنه‌ها با شکست سنگین مواجه شدند.

وی با بیان اینکه در دفاع مقدس کل دنیا را برای شکست کشور ما بسیج کرده بودند، گفت: رشادت جوانان و رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب عامل پیروزی شد.

وی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه با اینکه خسارت عظیمی بر کشور ما وارد شد ولی در آخر پیروز میدان ما بودیم. 

وی افزود: اخیرا با توطئه‌ای با عملیات اقتصادی و با آوردن مردم به صحنه و آشوب داخلی قصد داشتند این نظام را در معرض براندازی و تجزیه قرار دهند.از یک ماه قبل با یک حرکت مهندسی شده ورود ارز به کشور ما را متوقف کردند کل صرافی‌ها را مورد شناسایی قرار داده و ورود ارز به کشور ما را منع کردند.

وی با بیان اینکه استکبار جهانی به کشورهای عراق و افغانستان نیز ابتدا با مسائل اقتصادی ضربه زد، گفت: ابتدا مردم را با مشکل اقتصادی مواجه می‌کنند و با شورش‌های داخلی و دست زدن به آشوب‌های داخلی قصد دارند کشور را ناامن کنند در چند روز اخیر نیز شاهد اعتراضات به حق بودیم که خود دولت این اعتراضات را به رسمیت شناخت اما این اتفاقات نه اعتراض بود نه اغتشاش بلکه فعالیت تروریستی علیه انقلاب ما شکل دادند.

در پایان این مراسم از خانواده های شهدای ۲۷ دی دانشگاه تبریز تجلیل به عمل آمد.

دشمن به خوبی می‌داند که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی را ساقط کند

دشمن به خوبی می‌داند که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی را ساقط کند

دشمن به خوبی می‌داند که نمی‌تواند نظام جمهوری اسلامی را ساقط کند

 

به گزارش ایسنا، ۲۷دی‌ماه، سالگرد شهادت ۲۲ نفر از دانشگاهیان در کارگاه فنی دانشگاه تبریز بر اثر بمباران رژیم بعثی است. دانشجویانی که در راه دفاع از میهن اسلامی خود تا پای جان ایستادند و از تخصص‌های فنی و علمی خود استفاده کردند تا نیاز جبهه را برطرف سازند.

شهید هاشم اخترشمار، شهید عباس ارشدی پور، شهید بیاض‌علی اسدی فرد، شهید یعقوب اسماعیل زاده جیقه، شهید سعید امیرخانی، شهید مهدی امیرکاظمی، شهید سیدمحسن امین جواهری، شهید مرتضی جابری، شهید عادل جعفری نویمی پور، شهید ایرج (سجاد) خلوتی، شهید حسین رضاپور، شهید علیرضا رضوانجو، شهید مرتضی زمانپور نیاوران، شهید حسین شیرین سرند، شهید شیرزاد شریفی، شهید صدیار صفری، شهید علی فصیح کجابادی، شهید رحمان قفل‌گری، شهید علیرضا کریمی وفایی پور، شهید محسن محمدی غریبانی، شهید فؤالدین محمودی نیا دهشتران و شهید حمیدرضا ملکوتی خواه اسامی دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه تبریز است که در ۲۷ دی سال ۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

مدیریت کارگاه فنی دانشگاه تبریز در آن زمان بر عهده جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی بود.

۲۷ دی‌ماه روز شهدای جهاددانشگاهی نام گرفته است.

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2026 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.157 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: سه شنبه, 07 بهمن,1404