جلسه افتتاحیه نان و پنیر و همدلی 1405

یکشنبه, 09 شهریور,1404

جلسه افتتاحیه نان و پنیر و همدلی 1405

در این نشست ابتدا مروری بر تاریخچه‌ی طرح صورت گرفت و سپس به ضرورت همراهی دانشجویان پرداخته شد؛ چراکه این شکل از فعالیت خیرخواهانه ضمن اثربخشی بالایی، کم‌ترین آسیب اجتماعی را به‌دنبال دارد. 📎 در ادامه، فعالیت‌ها در قالب چهار کارگروه تعریف شد: کارگروه تبلیغات که وظیفه‌ی معرفی طرح به مردم و خیرین را بر عهده دارد؛ کارگروه پیگیری‌های ویژه که با شرکت‌های بزرگ برای حمایت از طرح ارتباط می‌گیرد؛ کارگروه تغذیه که برنامه‌های آموزشی و آگاه‌سازی درباره‌ی تغذیه سالم را دنبال می‌کند؛ و کارگروه ارزیابی و پژوهش که وظیفه‌ی سنجش و پایش اثربخشی طرح را دارد. ✨ «نان و پنیر و همدلی» در سال تحصیلی پیش‌رو، همچون گذشته با همراهی دانشجویان اجرا خواهد شد؛ تلاشی برای همدلی، مسئولیت اجتماعی و ترویج تغذیه‌ی سالم.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 216.73.216.42 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: دوشنبه, 10 شهریور,1404